Hoppa till sidans innehåll

Lidköpings SUC/JUC-tävling

07 AUG 2019 22:28
Lidköpings SUC/JUC-tävling är avklarad och det blev en fin helg
  • Uppdaterad: 07 AUG 2019 22:28

Lidköpings SUC/JUC-tävling är avklarad och det blev en fin helg. Som brukligt och trevligt på tävlingar, har vi kamperat ihop bredvid Ängelholms Rodd & Kanot. Vi är väldigt glada att våra ungdomar trivs bra tillsammans. Under lördagen kämpade våra ungdommar väl med tufft motstånd. Guldmedalj tog Linne'a både K1 200 meter och långlopp 1800 meter. Ledare Henrik tog guld i klassen SULC ( Svenska ungdoms ledar cupen. ) Sist på dagen genomfördes NELO-Mixen där vi i år ställde upp med 2 besättningar. Ny besättning var Henrik med sin sambo Christina. Neo och Linne'a körde i en besättning. Vi bodde på den fina kronocampingen och under lördagskvällen njöt vi av lite god mat och dryck. 
På söndagen var det K2-lopp 200m där Isak och Neo körde. K1 långlopp 1800 meter för yngre och 2800 meter för äldre ungdom. Lidköpings tävlingsupplägg är en av årets klart roligaste tävningar då det bjuds på många och jämna lopp där alla kan vara med och paddla mycket.

( Vila i kanotfodral går utmärkt )

 

Skribent: Magnus Persson
Epost: Adressen Gömd

      Följ oss på facebook    

    Följ oss på instagram

   Följ oss på youtube


  
               Klicka på bild nedan

 
  
             Klicka på bild nedan 

 

 

          Artiklar 

När sommarkul och skolan mitt i byn från Andersberg hälsade på oss för paddling 2019. SVT var på plats och filmade. Klicka här

SISU Hallands Idrottsförbund hälsade på oss. Klicka här
 

  

 

 

Postadress:
Halmstads Kanotklubb - Kanot
Åbrinken
30223 Halmstad

Kontakt:
Tel: 00000
E-post: This is a mailto link

Se all info