Hoppa till sidans innehåll
Foto: MAGNUS PERSSON VASTKUSTENFOTO

USM i Vaxholm

23 AUG 2020 21:51
Stort tack till Vaxholms kanotsällskap för en mycket väl anordnad SM i maraton på lördagen och ett riktigt bra shorttrack under söndagen.
Mycket väl kämpat av våra fyra kanotister.
  • Skapad: 23 AUG 2020 21:51

Stort tack till Vaxholms kanotsällskap för en mycket väl anordnad SM i maraton på lördagen och ett riktigt bra shorttrack under söndagen.
Mycket väl kämpat av våra fyra kanotister , ett riktigt tufft maraton under lördagen. Ludvig gjorde en riktig kämpar insats och tog en fin 6:plats. Leo på 14:e och Isak på 15:e plats. Isak fick en muskelskada i låret under tredje lyftet och smärtan blev påtaglig.
Under söndagen knep Ludvig och Linnea A- finals platser.
Linnéa tog en fin 11:e plats av 20 på maratonet under A-finalen. Med tanke på att hon och en till var ett år yngre än de andra under finalen körde Linnea jättebra.
Shorttrack i hård konkurrens, Isak blev trängd och någon satte paddeln i fören och välte honom. Isak fick köra B-Final där Isak vann detta lopp med stort försprång.
Leo kom till B- final men fick tyvärr bryta tack vare sitt långvariga problem med ena foten. Blev nog tuff belastning tack vare allt springande och att hoppa i snett med foten i kanoten om och om igen.
Märktes dock att det var många runt i landet som verkligen har tagit det här året till ordentlig mängdträning när det inte varit några tävlingar, kul att se. Nu laddar vi om och tar nya tag mot ungdoms SM i Lidköping om två veckor. Tack för denna helg

Skribent: Magnus Persson
E-post: Adressen Gömd

Bäst håller du dig uppdaterad på vår facebook eller instagram.

Länk till instagram


Huvudsponorer 2021


 

 HKK samverkar med:


 

Postadress:
Halmstads Kanotklubb - Kanot
Åbrinken
30223 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0733684996
E-post: halmstadkanotklubb1@...

Se all info